Matteuksenkirkko

Turunlinnantie 3, Helsinki

+358 9 2340 2352

Tervetuloa uppoamaan turvallisempaan leirikuplaan vertaisten keskelle – hae mukaan Haaveelle!

Haave on vertaistukileiri sukupuolivähemmistöihin kuuluville ja sukupuoltaan pohtiville 15–21-vuotiaille. Leiri järjestetään tänä vuonna 26.–28.4.2024 Kirkkonummella. Haaveelle ovat tervetulleita nuoret ja nuoret aikuiset ympäri Suomen.

Leiripäiviin mahtuu niin ohjattuja vertaistuokioita kuin vapaampaa hengailua ja tavan leirielämää, kuten ulkoilua, pelailua ja saunomismahdollisuus.

Leirin hinta 60 € sisältää majoituksen, ruuat ja ohjelman. Matkat leirille ja takaisin toteutetaan ja maksetaan itse. Julkisilla saapuvat voidaan hakea lähimmältä juna-asemalta. Jos osallistuminen meinaa jäädä kiinni leirimaksusta, on mahdollista sopia maksuvapautuksesta.

Haaveelle voit hakea täyttämällä hakulomakkeen 5.4. mennessä osoitteessa bit.ly/haave2024. Alaikäisten kohdalla tarvitaan huoltajan sähköinen tunnistautuminen. Haku päättyy perjantaina 5.4. ja hakijoihin ollaan yhteydessä seuraavalla viikolla. Etusijalla ovat ensi kertaa Haaveelle hakevat.

Haaveen toteuttavat Espoon seurakunnat, Helsingin seurakuntien erityisnuorisotyön keskus Snellu, Setan Sukupuolen moninaisuuden osaamiskeskus ja vertaisohjaajat. Vaikka järjestäviin tahoihin kuuluu seurakuntia, Haaveelle on jokainen tervetullut vakaumuksesta riippumatta, ja kunnioitamme kaikkien omaa vakaumusta.

Leirillä noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita ja päihteettömyyttä. Vessaan ja peseytymään pääsee sukupuolittamattomissa tiloissa. Haaveen tilat ovat osittain esteettömät. Tiloista löytyy liikuntaesteisille soveltuvia majoitushuoneita ja vessoja. Leirillä vältetään hajusteiden käyttöä, ja ohjelmasta on aina sallittua vetäytyä hiljaisuuteen latautumaan. Leiritiimi kertoo mielellään lisää puitteista.

Haavetta koskevissa kysymyksissä voit olla yhteydessä leirin ohjaajaan Tiina Kinnuseen puhelimitse tai WA:lla 050 301 9638 tai sähköpostitse tiina.kinnunen(a)evl.fi ja 1.4. Alkaen leirinjohtaja Hanne Malkkiin puhelimitse tai WA:lla 040 517 0629 tai sähköpostitse hanne.malkki(a)evl.fi. Leiritiimin tavoitat myös täällä Instagramissa @haaveleiri.

Skip to content