Matteuksenkirkko

Turunlinnantie 3, Helsinki

+358 9 2340 2352

Sukupuoltaan pohtivien ja sukupuoleltaan moninaisten nuorten ryhmä syyskaudella 2024

Pohditko, mitä sukupuolta olet? Koetko, että sinulle määritelty sukupuoli on väärä tai liian kapea? Ehkä olet sukupuoleton, tai määrittely ei ole ollenkaan sinun juttusi?

Tervetuloa kuuntelemaan, vaihtamaan ajatuksia ja voimaantumaan teeman äärellä muiden sukupuoltaan pohtivien nuorten kanssa Snellun ohjattuun vertaistukiryhmään. Ryhmä on tarkoitettu trans-, inter- ja muunsukupuolisille, sukupuolettomille ja kaikille sukupuoltaan pohtiville 15-23 –vuotiaille tyypeille. Periaatteina on luottamuksellisuus, itsemäärittely- ja itsemäärittelemättömyysoikeus, oikeus käyttää haluamaasi nimeä ja oikeus kertoa itsestäsi vain sen verran kuin haluat. Aiemmin ryhmä toteutettiin yhdessä Sukupuolen moninaisuuden osaamiskeskuksen kanssa.

Ryhmä järjestetään tiistaisin klo 17-19: 27.8., 17.9., 8.10., 29.10., 19.11. ja 10.12.

Ryhmään voi tulla ekaa kertaa millä kerralla tahansa ja voit osallistua vain yhteen tai vaikka kaikkiin tapaamisiin. Ryhmän aluksi käymme läpi turvallisemman tilan periaatteet ja sen jälkeen aloitamme yhteisen keskustelun, jonka kesken ei voi enää liittyä mukaan. Keskusteluun voit osallistua sen mukaan, mikä tuntuu itselle sopivalta, voit myös vain kuunnella. Ryhmän loppupuolella on vapaamuotoisempaa yhdessäoloa.

Ryhmän keskustelukieli on suomi.

Lisätietoja ohjaajalta Lennulta: 050 383 9419 tai leena.korhonen(at)evl.fi.

Snellu sijaitsee Itäkeskuksessa Matteuksen kirkon yläkerrassa, Turunlinnantie 3 (ovisummeri, Snellun ulko-ovi on Stoan aukion puolella lähellä kirkon pääovea).

Skip to content