Sukupuoltaan pohtivien ja sukupuoleltaan moninaisten nuorten ryhmä kevätkaudella 2023

Pohditko, mitä sukupuolta olet? Koetko, että sinulle määritelty sukupuoli on väärä tai liian kapea? Ehkä olet sukupuoleton, tai määrittely ei ole ollenkaan sinun juttusi?

Tervetuloa kuuntelemaan, vaihtamaan ajatuksia ja voimaantumaan teeman äärellä muiden sukupuoltaan pohtivien nuorten kanssa Snellun ohjattuun vertaistukiryhmään. Ryhmä on tarkoitettu trans-, inter- ja muunsukupuolisille, sukupuolettomille ja kaikille sukupuoltaan pohtiville 15-22 –vuotiaille tyypeille. Periaatteina on luottamuksellisuus, itsemäärittely- ja itsemäärittelemättömyysoikeus, oikeus käyttää haluamaasi nimeä ja oikeus kertoa itsestäsi vain sen verran kuin haluat. Aiemmin ryhmä toteutettiin yhdessä Sukupuolen moninaisuuden osaamiskeskuksen kanssa.

Ryhmä järjestetään tiistaisin klo 17-19: 24.1., 14.2., 7.3., 28.3., 25.4., 16.5., 6.6. ja 27.6

Ryhmään voi tulla ekaa kertaa millä kerralla tahansa ja voit osallistua vain yhteen tai vaikka kaikkiin tapaamisiin.

Ekaa kertaa osallistuessasi ilmoittaudu viimeistään ti klo 12 mennessä, niin sinuun ollaan yhteydessä tiistai-iltapäivän aikana ennen ryhmää. Samalla saat varmistuksen voidaanko ryhmä toteuttaa livenä (jos koronarajoituksia, ryhmä etänä Teamsissa) ja voit samalla kysyä lisätietoja ohjaaja Lennulta: 050 383 9419 / leena.korhonen(at)evl.fi.

Snellu sijaitsee Itäkeskuksessa Matteuksen kirkon yläkerrassa, Turunlinnantie 3 (ovisummeri, Snellun ulko-ovi on Stoan aukion puolella lähellä kirkon pääovea).