Matteuksenkirkko

Turunlinnantie 3, Helsinki

+358 9 2340 2352

Kuva on kokoelma erilaisista sukupuolen moninaisuuteen liittyvistä lipuista.

Sukupuoltaan pohtivien ja sukupuoleltaan moninaisten nuorten ryhmä kevätkaudella 2022

Pohditko, mitä sukupuolta olet? Koetko, että sinulle määritelty sukupuoli on väärä tai liian kapea? Ehkä olet sukupuoleton, tai määrittely ei ole ollenkaan sinun juttusi?

Tervetuloa kuuntelemaan, vaihtamaan ajatuksia ja voimaantumaan teeman äärellä muiden sukupuoltaan pohtivien nuorten kanssa Snellun ohjattuun vertaistukiryhmään. Ryhmä on tarkoitettu trans-, inter- ja muunsukupuolisille, sukupuolettomille ja kaikille sukupuoltaan pohtiville, noin 15-22 –vuotiaille tyypeille. Periaatteina on luottamuksellisuus, itsemäärittely- ja itsemäärittelemättömyysoikeus, oikeus käyttää haluamaasi nimeä ja oikeus kertoa itsestäsi vain sen verran kuin haluat. Aiemmin ryhmä toteutettiin yhdessä Sukupuolen moninaisuuden osaamiskeskuksen kanssa.

Ryhmä järjestetään tiistaisin klo 17-18.30: 18.1. (etä), 1.2. (etä), 15.2. (etä), 1.3., 22.3., 19.4., 10.5., 31.5. (etä) ja 14.6.

Suurin osa ryhmäkerroista on livenä, jos koronatilanne sen mahdollistaa ja muutama kerta on etänä (Teamsissa), jotta etäämpääkin voit osallistua. Voit osallistua vain yhteen tai vaikka kaikkiin tapaamisiin.

Liveryhmissä noudatamme ajankohtaisia koronaohjeita, käytämme maskeja ja mikäli sinulla on mitään flunssaan tai koronaan viittaavia oireita, ei osallistuminen ole mahdollista.

Teams-ryhmiin voit osallistua myös internet-selaimen kautta (ei tarvitse käyttää omaa tiliä). Ilmoittaudu viimeistään ti klo 12 mennessä, niin sinuun ollaan yhteydessä tiistai-iltapäivän aikana ennen ryhmää. Toivomme että ryhmässä pidät ainakin aluksi hetken kameraa päällä, niin ryhmä on turvallinen kaikille/kaikki osallistujat näkevät keitä kaikkia on mukana ryhmässä.

Varmista pidetäänkö ryhmä livenä vai Teamsissa ja tarvittaessa samalla saat ohjeet Teamsia varten ja muita lisätietoja ohjaajilta Lennulta tai Tiinalta: leena.korhonen(at)evl.fi / 050 383 9419 tai tiina.kinnunen(at)evl.fi / 050 301 9638.

Snellu sijaitsee Matteuksen kirkon yläkerrassa, Turunlinnantie 3 (ovisummeri, yläkerran ulko-ovi on lähellä kirkon pääovea).

Skip to content