Haave

Hei nuori, haaveiletko viikonlopun viettämisestä turvallisessa kuplassa vertaisten joukossa? Hae Haaveelle!

Haave on vertaistukileiri sukupuolivähemmistöihin kuuluville ja sukupuoltaan pohtiville 15–22-vuotiaille. Leiri järjestetään 1.–3.4.2022 Kirkkonummella. Haaveelle ovat tervetulleita nuoret ympäri Suomen.

Leiripäiviin mahtuu niin ohjattuja vertaistuokioita kuin vapaampaa hengailua ja tavan leirielämää, kuten ulkoilua ja saunomismahdollisuus.

Leirin hinta 60 € sisältää majoituksen, ruuat ja ohjelman. Matkat leirille ja takaisin maksetaan itse. Julkisilla saapuville järjestyy haku lähimmältä juna-asemalta. Jos osallistuminen on vaarassa jäädä kiinni leirimaksusta, on mahdollista sopia maksuvapautuksesta.

Haaveelle voit hakea täyttämällä hakulomakkeen 21.3. mennessä osoitteessa bit.ly/haave2022 Alaikäisten kohdalla tarvitaan huoltajan sähköinen tunnistautuminen. Haku päättyy maanantaina 21.3. ja hakijoihin ollaan yhteydessä samalla viikolla. Etusijalla ovat ensi kertaa Haaveelle hakevat.

Haaveen toteuttavat Espoon seurakunnat, Helsingin seurakuntien erityisnuorisotyön keskus Snellu, Sukupuolen moninaisuuden osaamiskeskus sekä vertaisohjaajat. Vaikka järjestäviin tahoihin kuuluu seurakuntia, Haaveelle on jokainen tervetullut vakaumuksesta riippumatta. Hengelliset asiat eivät nouse esiin, ellei osallistuja itse niin toivo.

Haaveella noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita ja päihteettömyyttä. Leirin tilat ovat osittain esteettömät, esimerkiksi liikuntaesteisille soveltuvia majoitushuoneita on tarjolla. Leiritiimi kertoo mielellään lisää puitteista.

Jos huhtikuussa rajoitukset eivät sallisi leiriä koko mittakaavassa, järjestetään Haave silti jossain muodossa, esimerkiksi hybridi- tai etätapahtumana. Jotain kivaa on joka tapauksessa tiedossa!

Kaikissa Haavetta koskevissa kysymyksissä voit olla yhteydessä leirinjohtaja Mio Mokkiin puhelimitse tai WA:lla 050 438 0207 tai sähköpostitse mio.mokki@evl.fi. Voit myös napata Instagramissa seurantaan @haaveleiri ja laittaa viestiä sitä kautta.

Haaveella kohdataan!