Yhdessä talvea kohti

Arki osa-aikaisena vahtimestarina Snellussa ja Snellu Cafessa on vaihtelevaa. On yleisten asioiden hoitamista Snellussa sekä Snellu Cafen ruokakuljetuksia ja keittiössä auttamista. Käytännössä tehtäväni on toimia jokaisena päivänä siellä, missä minusta eniten on tarvetta. Olen siis Snellun joukkueen huoltaja. Koitan työlläni parhaani mukaan auttamaan pelaajia kentällä yltämään parhaaseen mahdolliseen suoritukseen. 

Snellun pelaajat ovat pelipaikkansa parhaimmistoa. Heidän olisikin täten helppo nähdä minun työni vähäpätöisenä ja turhana, mutta asia on juuri päinvastoin. Ainakin minusta tuntuu siltä, että jokainen Snellun joukkueessa arvostaa toisiaan ja jokaisen yksilön tuomaa panosta. Siinä piilekin minusta Snellun vahvuus. Jokaisessa joukkueessa tarvitaan huippuyksilöitä, mutta myös hyvää joukkuehenkeä. Snellussa on hyvä tehdä töitä, kun tietää, että apua voi aina pyytää. 

Uskon, että Snellun sisäinen ilmapiiri näkyy myös tulostaululla, eli Snellun tekemässä nuoristyössä sekä Snellu Cafen loihtimassa hävikkiruoassa. Tämä kausi on lähtenyt hyvin käyntiin, mutta ennen kauden loppua eteen ilmestyy varmasti erilaisia vastoinkäymisiä myös Snellulle. Pitää vain yrittää heikollakin hetkellä muistaa, että apua voi ja saa aina pyytää. Senhän takia mekin olemme täällä pelaamassa vuodesta toiseen.  

Yhdessä pimeimmän vuoden ajan yli talvea ja valoa kohti! 

Hyvää marraskuuta kaikille!  

-Veikko, osa-aikainen vahtimestari (huoltaja)