Matteuksenkirkko

Turunlinnantie 3, Helsinki

+358 9 2340 2352

Hengitä ja hemmottele

Hei! Tänä maanantain haluan vain onnitella sinua siitä, että heräsit uuteen aamuun. Hengitä syvään ja anna mieleen nousta jokin, millä voisit itseäsi kiittää, miten voisit antaa itsellesi arvostusta ja hyvää. Voisitko sallia kaiken arjen ja haastavan keskelle itsellesi jonkin pienen hemmottelun? Se ei tarvitse olla rahallisesti iso satsaus.

Ehkäpä jokin sellainen tekeminen tai oleminen, josta sinä pidät. Vaikkapa merenrannalla hetkeksi pysähtyminen ja meren aistiminen kaikilla aisteilla, taidegalleriassa piipahtaminen keskellä päivää, lämmin suihku tai vaahtokylpy illalla, teetä kynttilävalossa, hyvä suklaapatukka, lempimusiikin kuuntelu sohvalla maaten tai rauhassa kävellen. Mikä tekee sinut onnelliseksi? Minkä parissa voisit hetken olla vain tässä ja nyt miettimättä mennyttä tai murehtimatta tulevaa?

Sallikaamme itsellemme jotakin hyvää juuri tänään, tavallisena maanantaina. Saamme tarvita hetken hemmottelua, hyvän kokemista itseä kohtaan. Olet sen arvoinen. Olemme jokainen sen arvoisia.

Hyvää alkavaa viikkoa Sinulle, ihanalle, arvokkaalle ihmiselle toivoo Snellun Taina

Artikkelin kuvat ovat 15.9.2020 työyhteisömme tykypäivästä, jolloin työnantaja tarjosi työntekijöille hemmottelua Espoon rantaraitilla. Päivästä jäi minulle kiitollinen mieli. Pallo minttusuklaajäätöä ja kahvi sekä merellinen maisema hoitivat ja hemmottelivat minua ja niiden muistelu tänään tätä kirjoittaessa tekee hyvää. Kiitos 🙂
Skip to content