• Jaettu ongelma puolittuu!

  • Tuemme erilaisia perheitä!

  • Ota rohkeasti yhteyttä!

  • Aina on tie eteenpäin!

  • Älä jää yksi! Avaa Snellun ovi!

Snellu Cafe Waste&Feast

Waste&Feast Snellu Cafe palvellee Matteuksenkirkolla, Turunlinnantie 3.

Ruokahävikkiin pohjautuva lounas on tarjolla arkipäivisin klo 11-12.30  

Lounaan hinta 2 euroa. Halutessasi voit maksaa 5 tai 10 euroa, tuotto menee diakoniaruokailun tukemiseen. 

Liisa

Pysähtynyt hetki, nähdyksi tuleminen

Miksi katsomme itseämme monesti kriittisesti vaikka ulkopuolelta tulevia haasteita riittäisi tarpeeksi. Lempeä katse ja valokuvan pysähtynyt hetki joka vangitsee sen voi tuoda vauhdikkaassa maailmassa tuo lämpöä arkeemme ja tehdä enemmänkin. Mitä minulle kuuluu, miltä näytän kuvassa, olen tyytyväinen missä olen, pystynkö katsomaan itseäni ilman vikojen etsimistä. 

Lempeää viikkoa kaikille

T:Lissu Snellu Cafe

kuva Miko Gustavson

2018 1

 

Snellu Cafen vuosi on alkanut henkilöstövaihdoksilla. Uutena kokkina ja nuorten ohjaajana on aloittanut Liisa Haveri. Liisan luotsaamana syntyy edelleen maukkaat lounaat arkipäivisin klo 11.-12.30.

Nuoria työskentelee keittiössä ja ruokasalissa 4-5 henkilöä. He ovat opettelemassa ravintola-alan töitä ja ehkä jollekin kokeilun kautta löytyy myös tulevaisuuden työ tai koulutuspaikka. Teemme yhteistyöstä Stadin ammattiopiston kanssa.

Olisitko työkokeilijamme tulevaisuudessa? Ole yhteydessä Snellun väkeen, niin ohjaamme sinut eteenpäin. 

Keväällä on luvassa myös kahvion aukioloaikojen pidentyminen. Tervetuloa olemaan ja nauttimaan antimista Matteuksenkirkolle Itäskeskukseen. Kokoukset ja tapahtumat voi myös toteuttaa Snellu Cafessa. Kysy tarjousta osoitteesta snellucafe @ evl.fi