Sukupuoltaan pohtivien ja sukupuoleltaan moninaisten nuorten ryhmä

Pohditko, mitä sukupuolta olet? Koetko että et mahdu sinulle annettuun sukupuoleen? Onko sukupuoli ylipäätään sinun juttusi, oletko sukupuoleton?

Tervetuloa Snellun järjestämään etänä toimivaan ohjattuun vertaistukiryhmään jakamaan ajatuksia, kuuntelemaan ja voimaantumaan muiden noin 15–22 -vuotiaiden nuorten parissa. Aiemmin ryhmä toteutettiin yhdessä Sukupuolen moninaisuuden osaamiskeskuksen kanssa.

Käytämme Teams-sovellusta, jota voit käyttää myös internet-selaimen kautta. Voit osallistua etäryhmään videoyhteydellä tai pelkällä ääniyhteydellä. Teknisten pulmien sattuessa voit osallistua myös kirjoittamalla chat-ikkunaan.

Ensimmäistä kertaa ryhmään osallistuville on ennakkoilmoittautuminen Lennulle: leena.korhonen@evl.fi tai 050 3839419, samalla saat tarvittavat tiedot ryhmää liittymiseen ja muita lisätietoja.

Ilmoittaudu viimeistään maanantaina klo 12 mennessä, niin sinuun ollaan yhteydessä maanantai-iltapäivän aikana ennen ryhmää.

Syksyn kaksi ensimmäistä kertaa ovat: ma 17.8. klo 17-18.30 ja ma 7.9. klo 17-18.30. Elokuussa varmistuu, toteutuvatko ryhmät livenä vai Teamsissä.